KIRIKKALE
25°
05:31

Öğleye kalan Süre

Delice'de eğitim seferberliği

Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulu’nda Delice ilçe protokolü ile tanışma ve Delice Meslek Yüksekokulu tanıtım toplantısı yapıldı.


Delice Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Delice Kaymakamı Mustafa Babacan, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere, kurum amirleri, Delice MYO akademik ve idari personeli katılım sağladı.

ÇALIŞMA ALANLARI KONUŞULDU
Program Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca’nın Delice MYO tanıtım sunumu ile başladı. Toplantıya katılmaları sebebiyle il protokolüne teşekkür ederek sözlerine başlayan Öğr. Gör. Nursal Koca, sunumunda Delice MYO tarihçesi, okul bünyesindeki programlar, öğrenci sayısı, akademik ve idari personelimiz ve personelimizin çalışma alanları hakkında bilgi verdi. İlçe protokolü ile daha sıcak ilişkiler kurulması gerektiğini vurgulayan Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, Delice MYO personeli ve öğrencileriyle ilçede yapılan eğitimlere, sosyal sorumluluk çalışmalarına katkı sağlayabileceklerini ifade etti.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI DESTEĞİNİ AÇIKLADI
Karşılıklı olarak sorunlar, beklentiler ve ortak yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu toplantıda Delice Kaymakamı Mustafa Babacan ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Delice MYO’ya her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek sorunlar üzerine çözüm aradıklarını ve çözmeye çalıştıklarını belirttiler.

PROTOKOLE TEŞEKKÜR EDİLDİ
Toplantıdan duydukları memnuniyeti belirten ilçe protokolü, Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca’ya teşekkürlerini ilettiler. Samimi duygu ve düşünceleri için katılımcılara teşekkür eden Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, toplantının Delice’ye katkı sağlayacak projelere öncülük etmesi temennisinde bulundu. Toplantı, günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Meslek yüksekokulunda kalite artacak 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi’nde 4 bölüm açıldı

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı’dan Sanat Kültür ve Sanat Ziyafeti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11429

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171